3 karakteristike žena koje doista privlače sve muškarce

Nisu nužno fatalne ljepotice ili silikonske lutke, ustvari upravo suprotno – ono što ih krasi dolazi iznutra, a ne izvana..

Žene koje dobivaju sve što požele nisu nužno fatalne ljepotice ili silikonske lutke, ustvari upravo suprotno – ono što ih krasi dolazi iznutra, a ne izvana.

Zapravo se radi o tri karakteristike osobnosti koje su privlačne gotovo svim muškarcima, željeli oni to javno priznati ili ipak ne… pa da vidimo koje su to.

Izgled – naravno da oni vole da izgledate lijepo, ali bez pretjerivanja. U skoro svakoj mogućoj anketi koja je napravljena dokazano je da muškarci vole prirodan izgled – bez mnogo šminke, sa malo pudera, maskare i sjenila.

Nedostatak kompleksa – takva žena prihvaća sve svoje mane i vrline i nije histerična ako dobije koji kilogram viška. Muškarcima ovakva žena odgovara, jer njima nikada neće biti jasno zašto žene prave toliku strku oko kojeg kilograma viška, i zašto nalaze mane na sebi i tamo gdje ih doista nema.

Životna energija – žene koje su pune energije i željne života zrače neopisivim sjajem i svojim nepotrošnim optimizmom naprosto kao magnetom privlače muškarce, a što je još bitnije – uspješno ih zadržavaju uz sebe.

Be the first to comment

Komentiraj i ti - znam da želiš :-)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.